CEL TERRA

Inici / CEL TERRA

CEL TERRA

Benvinguts a Cel Terra, Centre de Ioga i Teràpies a Olot

Clases de Yoga en Olot

T'oferim diferents activitats relacionades amb el Ioga i la Consciència Corporal:

  • Hatha i Kundalini Ioga
  • Ioga Embaràs i Maternitat
  • Ioga Sensorial i Personalitzat

Acompanyant-te amb el Ioga en les diferents etapes de la vida i adaptant la pràctica a qualsevol persona: intens, suau, embaràs, postpart… Tant en sessions grupals com individuals, personalitzant una sessió a les teves necessitats.

També t'oferim el nostre espai de teràpies amb sessions de Reiki Usui i Angèlic.

La imposició de mans és un tipus de sanació tan antic com la humanitat. Se li va donant diferents noms segons l'època i la cultura però bàsicament consisteix en la canalització d'energia espiritual aplicada sobre un pacient. En aquest tipus de sanació es treballa des del nivell purament físic fins a l'espiritual amb el que tractem al pacient de manera holística.

El nom del centre defineix l'essència mateixa de l'estat natural del ser humà en el seu màxim estat de desenvolupament, unificant les energies del Cel i la Terra. Aquesta és l'essència de totes les activitats que venim a desenvolupar en Cel Terra, unificant qualsevol tipus de polaritat per arribar a l'equilibri total en el nostre Ser, tant en nosaltres mateixos, com en les persones que decideixin compartir amb nosaltres les diferents activitats que es desenvolupin en el nostre espai i sempre en la mesura que decideixi cada persona lliurement.

Us esperem a Cel Terra amb tota la nostra il·lusió