CEL TERRA

Inici / CEL TERRA

CEL TERRA

Benvinguts a Cel Terra, Centre de Ioga i Teràpies a Olot

Clases de Yoga en Olot

T'oferim activitats relacionades amb el Ioga i la Consciència Corporal:
  • Hatha Ioga i Kundalini Ioga
  • Ioga Sensorial, Meditació i Relaxació
  • Ioga Embaràs i Maternitat

Acompanyant-te amb el Ioga en les diferents etapes de la vida i adaptant la pràctica a qualsevol persona: intens, suau, embaràs, postpart… Tant en sessions grupals com individuals, personalitzant una sessió a les teves necessitats.

T'oferim les nostres teràpies de Reiki Usui i Reiki Angèlic:

La imposició de mans és un tipus de sanació tan antic com la humanitat. Se li va donant diferents noms segons l'època i la cultura però bàsicament consisteix en la canalització d'energia espiritual aplicada sobre un pacient. En aquest tipus de sanació es treballa des del nivell purament físic fins a l'espiritual amb el que tractem al pacient de manera holística.

També tenim el nostre espai disponible per a altres professionals.

El nom del centre defineix l'essència mateixa de l'estat natural del ser humà en el seu màxim estat de desenvolupament, unificant les energies del Cel i la Terra. Aquesta és l'essència de totes les activitats que venim a desenvolupar en Cel Terra, unificant qualsevol tipus de polaritat per arribar a l'equilibri total en el nostre Ser, tant en nosaltres mateixos, com en les persones que decideixin compartir amb nosaltres les diferents activitats que es desenvolupin en el nostre espai i sempre en la mesura que decideixi cada persona lliurement.

Us esperem a Cel Terra amb tota la nostra il·lusió

× Com et podem ajudar?